Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Δελτίο τύπου: Τοματοπαραγωγοί

Αθήνα 16/1/2016

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση των τοματοπαραγωγών της επαρχίας Λιβαδειάς, που από το 2012 δεν έχουν πάρει τα χρήματα της σοδειάς τους, αφού κατασχέθηκαν από το ελληνικό δημόσιο για χρέη της ΕΑΣ Λιβαδειάς.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με το νομικό σύμβουλο του Υπουργού κ. Αλεξιάδη, κ. Πανάγο και αντιπροσωπείας των τοματοπαραγωγών, όπου συζητήθηκε ο τρόπος για άμεση και νόμιμη λύση του προβλήματος.

Η σύσκεψη έγινε μετά από αίτημα των αγροτών, το οποίο συντόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος, επίσης παρών στη συνάντηση.


Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,

               Νίκου Θηβαίου

Δελτίο τύπου: ΛΑΡΚΟ

Αθήνα 16/1/2016

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ ΓΜΜ, με τη συμμετοχή του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τη Στερεά Ελλάδα, με τον πρόεδρο της εταιρείας, κ. Ρένεση και τον διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Ξενίδη.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές της εταιρείας . Συμφωνήθηκε να υπάρξει μια συνεχής ενημέρωση και συνεργασία για τη διαμόρφωση ενός δυναμικού πλάνου βιωσιμότητας και ανάπτυξής της.


Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,

                Νίκου Θηβαίου